Binnenbezetting

Pleisterwerken voor binnen

Wie bouwt aan een nieuwe woonst of in zijn huidige woonst renovatiewerken wil uitvoeren; stoot vroeg of laat op de noodzaak van pleisterwerken. Het goede nieuws? Binnenbezetting is één van de leukste stappen in het bouwproces omdat je woonst er plots groter, lichter en mooier uitziet. Eindelijk, een echt huis.

Het bezetten van muren en plafonds vraagt de ervaren hand van een vakman. Bent u niet helemaal thuis in de wereld van aanhechtingslagen en hoekprofielen? Geen nood. Wij zijn met plezier van dienst voor kwalitatief advies en ervaren vakmanschap. Wij doen zowel het kleinste karwei als volledige nieuwbouwprojecten met dezelfde nauwkeurigheid en passie.

Gehaast gezet pleisterwerk kan ruw en oneven aanvoelen. Wij garanderen steeds een hoge graad van afwerking zodat uw pleisterwerk perfect glad is. U zal nog jaren kunnen genieten van een zichtbaar hoogstaand eindresultaat.

Achteraf zadelen wij u niet op met schoonmaakwerk. Uw woning wordt door ons piekfijn achtergelaten zodat u zonder zorgen kan genieten van uw nieuw gepleisterde woonst.

Galerij

 

Richtprijzen binnenbezetting

Wil u graag een richtprijs voor uw binnenplakwerk? Elke opdracht is anders, dus wij voorzien voor u een richtprijs op maat. Bel ons even op of stuur ons een mailtje, en wij helpen u graag verder met uw project.

Mortex

Uwplakker.be plaatst ook Mortex sierpleisters. Een Mortex sierpleister is een decoratieve afwerkingslaag die kan gebruikt worden op minerale oppervlakken. U vindt hem dan ook vaak terug op vloeren, muren en zelfs meubels. Is deze hoog kwalitatieve sierpleister de geknipte oplossing voor uw woning? Benieuwd naar foto’s en meer? Uitgebreide informatie kan u hier vinden.